Maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden valmistaja ECLER on tuonut myyntiin uuden valikoiman ääniprojektoreita julkisten tilojen äänentoistoon.

Kestävästä muovista valmistetut valkoiset ääniprojektorit soveltuvat kiinteään asennukseen sekä sisälle että ulkotiloihin pöly- ja vesisuojauksensa (IP65/66) ansiosta. Helppokiinnitteiset ääniprojektorit ovat erinomaisia ratkaisuja kaikenlaisten julkisten tilojen pinta-asennuksiin. Kuulutusäänien ja musiikin toistoon tarkoitetut ääniprojektorit toistavat ääntä laadukkaasti mallista riippuen 10 – 50 watin teholla.

ECLER ePRS10Ti ja ECLER ePRS20Ti ovat pyöristettyjä 10 ja 20 watin siroja umpimalleja, jotka istuvat tyylikkäästi kaikkiin tiloihin. ECLER ePHS30Ti on 30 watin pyöreä torvikaiutin, joka sopii klassista ulkoasua kaipaaville. ECLER eMSP50T0Ti on 50 watin kulmikas kaksitiekaiutin, jonka äänenlaatu on omaa luokkaansa.

Lisätietoa
ePRS10Ti
ePRS20Ti
ePHS30Ti
eMSP50Ti