Maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden valmistaja ECLER on julkaissut uusia tuotteita julkisten tilojen äänentoistoon.

ECLER TRAILSB6T
ECLER TRAILSB6T on puurakenteinen, piilotettava ja pienikokoinen bassovahvistin. Sen 6,5 tuuman bassoelementin teho on 60 WRMS. Sisäänrakennetussa 70/100 voltin linjamuuntajassa on neljä tehovaihtoehtoa.

ECLER TRAILSB6T sopii täydellisesti TRAIL103-kaiutinkoteloihin, kattokaiuttimille tai pieniin pinta-asennuskabinetteihin. Lisäksi se on erinomainen ratkaisu kauppakeskuksiin, vähittäismyymälöihin, PA-äänijärjestelmiin, klubeihin, kahviloihin, baareihin, terveys- ja urheilukeskuksiin sekä kokous- ja konferenssitiloihin. Bassovahvistin on suunniteltu tukevoittamaan äänentoistoa pysyvissä asennuksissa, joissa laitteiden vähäinen näkyvyys on tärkeää.

ECLER eWAMPBT+
ECLER eWAMPBT+ on kompakti seinään kiinnitettävä vahvistin, jonka teho on 2 x 10 WRMS. Siinä on myös sisäänrakennettu mediasoitin USB-liitännällä ja SD-korttipaikalla. Lisäksi se sisältää Bluetooth-yhteyden, FM-radion, yhden ST AUX -sisäänmenon ja yhden ST AUX -ulostulon monipuolisia liitäntämahdollisuuksia varten. Mukana toimitetaan langaton kaukosäädin ja seinäkiinnike.

Lisätietoja
ECLER TRAILSB6T
ECLER eWAMPBT+