Janakkalan paloaseman harjoitustorniin sijoitettu Juha Rouhikosken HEHKU-valotaideteos kunnioittaa pelastushenkilökunnan rohkeutta ja urheutta.

HEHKU-teoksen toteuttamiseen on käytetty teostekniikkana metallilevyjen perforointia, jonka keinoin materiaaliin muodostuu graafinen hahmo. Valolähteenä on hyödynnetty Ideafixin toimittamaa ja asentamaa suuritehoista led-valonauhaa.

Janakkalan uusi paloasema sai alkuvuodesta valotaiteilija Juha Rouhikosken suunnitteleman valotaideteoksen. Se on toteutettu kiinteänä rakennusosana pelastajien käyttämää aseman harjoitustornia. Paloaseman taidehankinnan tavoitteena on ollut lisätä alueen viihtyisyyttä ja tarjota näkökulmia pelastuslaitoksen toimintaan taiteen keinoin sekä parantaa taiteen saavutettavuutta. Taideteos toimii myös ikään kuin porttina moottoritien ja Turengin keskustan välillä. Keskeisen sijainnin ja erinomaisen näkyvyyden vuoksi kohde on ihanteellinen paikka julkiselle taiteelle.