Moniväriset led-valonauhat mahdollistavat monipuolisia vaihtoehtoja led-valaisuun ympäristön tarpeiden ja omien mieltymysten mukaan. Erillisten väriledien ja valkoisen ledin avulla saadaan aikaiseksi muun muassa valkoista valoa hyvin kirkkaalla valovoimalla (21 W/m).

Nyt Ideafixilta saa kahdesta erilaisesta valkoisesta led-valosta ja väriledeistä koostuvaa led-valonauhaa, joka tarjoaa entistä monipuolisempia vaihtoehtoja. Tämä RGBWW-valonauha sisältää kaksi erilaista valkoista sävyä: kylmän ja lämpimän. Niiden avulla valaistuksen lämpöä ja tunnelmaa voidaan säätää entistä tarkemmin. Siinä missä kirkas ja valovoimainen valkoinen lisää näkyvyyttä ja steriiliyttä, lämpimämpi luonnonvalkoinen tuo käyttöympäristöönsä enemmän tunnelmaa ja luonnollisuutta. Viidestä eri värisirusta koostuva RGBWW-valonauha edustaakin tähän asti monipuolisinta vaihtoehtoa ympäristön valaistukseen.