Monipuolisen äänentoiston hallitseminen on työlästä ilman ohjattua ja keskitettyä kokonaisuutta. Juuri tällaiseen tarpeeseen vastaa ammattikäyttöön suunnattu 16-kanavainen ECLER eMIMO1616 -audiomatriisi, joka suoriutuu helposti vaativistakin tilanteista.

Olipa kyse automatisoidusta taustamusiikin toistamisesta, levyjä soittavista tiskijukista tai lavalla esiintyvistä bändeistä, ECLER eMIMO1616 -audiomatriisi hallitsee äänentoiston digitaalisen prosessoinnin luotettavasti. Sen 16 sisäänmenokanavaa ja 16 ulostulokanavaa mahdollistavat helposti eri äänilähteiden käytön. Äänentoisto voidaan kytkeä joko yksittäisinä kanavina (monoalueet) tai pareittain (stereoalueet). Lisäksi kaksi ulostulokanavaa toimii niin sanotulla prioriteettialueella, jolloin niiden kautta onnistuvat esimerkiksi erilaiset kuulutukset ja tiedotukset.

Erillistä ohjelmistoa ei tarvitse asentaa, vaan hallinta onnistuu joko tietokoneen verkkoselaimen kautta käytettävällä käyttöliittymällä tai suoraan iOS- ja Android-mobiililaitteen sovelluksella. Audiomatriisille voidaan määrittää jopa 20 eri käyttäjää eri käyttöoikeuksin. Näitä voivat olla esimerkiksi äänilähteiden, äänenvoimakkuuden, taajuuskorjaimen säädöt ja uloslähdöt. Monipuolisten liitäntöjensä ansiosta laite laajentuu vaivattomasti mikrofonein, kaiuttimin sekä erilaisin lisälaittein tarpeiden mukaan.

ECLER eMIMO1616 soveltuu monipuoliseen ammattikäyttöön kaikenlaisissa tiloissa ja tilaisuuksissa, joissa hyvällä äänentoistolla on tärkeä merkitys.

ECLER on maailman johtavia ammattikäyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden valmistajia. Vuonna 1965 perustetun ECLERin tuotteita on käytössä lukemattomissa paikoissa yli 50 eri maassa. ECLERin tavoitteena on suunnitella ja valmistaa innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat ensiluokkaista äänentoistoa. Äänenlaadun ohella etusijalla ovat asentamisen ja käytön helppous sekä luontoa säästävä energiatehokkuus.

Lisätietoja
ECLER eMIMO1616