Raffaellon terassi eli tuttavallisemmin Mummotunneli tunnetaan yhtenä Helsingin suosituimmista kesäbilepaikoista. Kesäkausi 2018 käynnistyi ensimmäisen livebändin voimin 20. huhtikuuta.

Ennen kesän ensimmäistä iltaa lavan ympäristössä kävi toisenlainen kuhina, kun Ideafix päivitti koko Mummotunnelin äänentoiston. Aiemmin bändien ja tiskijukkien äänentoistot olivat erilliset, mutta nyt ne on yhdistetty samaksi järjestelmäksi. Äänentoistojärjestelmän digiprosessointi päivitettiin Ideafixin maahantuomalla Ecler MIMO88 -audiomatriisilla, jolla voi monipuolisesti hallita kahdeksaa audiosyöttöä sisään ja ulos. Näin sekä äänenlaatu että toimintavarmuus paranivat ja nyt Mummotunnelissa onkin Helsingin paras terassisoundi!

Äänentoiston lisäksi Ideafix uudisti Mummotunnelin esiintymislavan valaistuksen. Nyt bändit ja tiskijukat näkyvät ja kuuluvat yleisölle aiempaa selkeämmin. Tunnelma on käsinkosketeltava illan ensimmäisistä nuoteista myöhäisillan viimeiseen sointuun.

Lisätietoja
Ecler MIMO88
Raffaellon terassi