Tennispalatsin Scape-salissa ei ole ainoastaan 4K-projektori, vaan uusinta uutta oleva, alan kehittynein ja edistyksellisin Barcon laserprojektori.

Scape-salissa on myös huippuluokan Dolby Atmos -äänijärjestelmä, jossa on äärimmäisen korkeatasoinen äänentoisto. 360˚ äänimaailma salissa mahdollistaa katsojan uppoutumisen elokuvan maailmaan vieläkin syvemmin. Dolby Atmos –tekniikalla ääni täyttää koko salin ja ympäröi katsojan joka puolelta. Ääni kuuluu salissa aiempaa tarkemmin, realistisemmin ja moniulotteisemmin, jolloin katsoja voi tuntea olevansa konkreettisesti tapahtumien keskipisteessä. Dolby Atmos -äänentoisto mahdollistaa aiempaa herkemmän ja yksityiskohtaisemman äänentoiston ja avaa näin sekä elokuvantekijöille että katsojille uusia ulottuvuuksia.

Myös salin valaistu on uusittu täysin, se on toteutettu RGBW tekniikalla ja sitä voi hallinnoida vapaasti.