Griven MoLED Graphic 20 & 40

Uuden korkea tasoisen teknologian ansiosta MoLED Graphic 20 ja 40 tarjoavat kehittyneen digitaalisen kokemukset LED asennuksissa tarjoten loputtomasti mahdollisuuksia kuvioiden ja grafiikan toistoon.

Nämä IP67 luokitellut yksiköt tarjoavat uskomattoman kompaktin koon, upotuksissa joita voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa, olivatpa ne sitten julkisia tai yksityisiä tiloja. MoLED Graphic 20 ja 40 on varustettu 12mm paksulla temperoidulla huurrelasilla, anodisoidulla korroosion kestävällä alumiini rungolla ja kehyksillä. Useampia MoLED Graphic 20 ja 40  yksiköitä pystytään asentamaan peräkkäin, toteuttamaan esimerkiksi sateenkaari -efektiä. MoLED Graphic yksiköiden monipuolisuuden ansiosta pystyt helposti ylittämään arkkitehtuuriset valaistushaasteet ja ne tukevat luonnollisesti valaistussuunnittelijoita, kun he luovat silmää miellyttäviä ja suorastaan hämmästyttäviä kokonaisuuksia.

Helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä, etänä päivitettävä firmware, integroitu elektroninen ohjain ovat vain todisteita siitä, että taidetta luova tuote on pakattu täyteen korkealaatuista teknologiaa ja jakamatonta huomiota siitä, että tuote kestää pitkään ja toimii tehokkaasti.