top of page

AV-kokonaisuudet

arrow&v

Tutustu tuotteisiin

Personoidut näyttöjärjestelmät tekevät tulosta

Digital signage eli erilaiset info- ja mainosnäytöt ovat tätä päivää. Ne voivat olla paljon muutakin kuin jo moneen kertaan nähty perusnäyttö. Voimme toteuttaa juuri sinulle sopivan ratkaisun, joka voi koostua yksittäisistä näytöistä, kokonaisista videoseinistä tai jättimäisistä led-näytöistä. Ne voivat olla sisällä tai ulkona. Niitä voidaan asentaa yhteen paikkaan tai kaikkien toimipaikkojen tarpeeseen. Kilpailu asiakkaan silmäyksestä on kova, eikä yksittäinen musta näyttö juuri katseita kerää. Harmaasta massasta poikkeavaan tapaan kannattaa satsata.

Vaikuttavaa kokoustekniikkaa

Hurmaa ja vakuuta asiakkaasi sekä näyttävyydellä että helposti hallittavalla kokoustekniikalla. Henkilökunnan tai esiintyjän ei tarvitse jännittää tilaisuuden onnistumista. Käytämme merkkituotteita, kuten AMX, Crestron, Extron ja Ecler. Näihin kaikkiin meillä on myös kattava koulutus. Voimme opastaa kuinka kokoustekniikka, taustamusiikki, näytöt ja kaikki muut audiovisuaaliset ratkaisut valjastetaan saumattomaksi osaksi liiketoimintaa.

Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisuuksia, joissa kaikkea tilan tekniikkaa voi ohjata helposti ja monipuolisesti esimerkiksi kosketusnäytöltä tai mobiililaitteilla. Toteutamme valaistuksen, äänentoiston ja muun audiovisuaalisen tekniikan siten, että asiat saavat olla pääroolissa. Tila ja tekniikka vain nostavat niiden arvoa laadukkailla puitteillaan.

Ravintola ja hotelli – monikäyttöinen ja aina oikea tunnelma

Olemme edelläkävijä erilaisten valo-ohjausratkaisujen toimittamisessa. Yhdistämme kaikki valonlähteet toimimaan tilan ja tarpeen mukaan. Valot voivat olla valkoisia tai värikkäitä led-valaisimia ja muita valolähteitä. Vain mielikuvitus on rajana.

 

Eri aikaan liikkuville asiakkaille voidaan helposti tarjota erilainen ympäristö vain valaistusta vaihtaen. Hotelli- ja ravintolaympäristössä pitää ehdottomasti olla erilainen valaistus aamiaisella, lounaalla, afterworkin aikaan ja illalla. Koko tila muuttuu aivan toiseksi esimerkiksi himmennystasoilla ja eri värivaloilla. Ratkaisu toimii niin elokuvateattereissa kuin kuntosaleillakin - käytännössä kaikkialla missä valaistuksella on tarpeen tukea asiakaskokemusta.

Ideafix on todellinen osaaja yhdistämään eri asioita toimimaan yhteen. Kuva, ääni, valaistus, mekaniikka ja muu tekniikka voivat toimia yhtenä varmasti toimivana kokonaisuutena, jota ohjataan vaikkapa tablettilaitteella.

Olivatpa tarpeesi sporttibaarin näytöt ultrateräväpiirtoisella 4K-kuvalla tai kokonainen, monesta pienestä tilasta yhdeksi isoksi kokoustilaksi muuntuva kokouskerros, meiltä löytyvät ideat, tuotteet ja ratkaisut kokonaisuuden toteuttamiseen.

Gobo-valonheittimellä terävöität yritysilmettä

Ideafixin tarjonnasta löytyy monipuolinen valikoima Gobo-valonheittimiä. Niiden avulla heijastat näyttäviä logoja, kuvia tai tekstejä mille tahansa pinnalle. Heijastettu kuva on helppo ja vaivaton vaihtaa. Oikein kohdistettu heijastus on näyttävä eikä se jää asiakkaalta huomaamatta.

 

Voit heijastaa kuvat huoletta arvokkaisiin ja historiallisiin kohteisiin, sillä niistä ei jää minkäänlaista jälkeä heijastettavaan pintaan.
 

Heijaste on yleensä metallia tai lasia ja siihen sopivat kaikenlaiset kuviot. Lasiseen heijasteeseen saadaan kuvio toistumaan aina oikein. Metallisessa heijasteessa kiinnekohdat, kuten nollan keskiosa, jäävät aina esiin. Koska lämpölaajeneminen on pientä, lasinen heijaste pitää tarkennuksen paremmin jatkuvassa käytössä.

Molempia vaihtoehtoja voidaan vaihtaa ja käyttää rajattomasti, elleivät ne rikkoudu mekaanisesti. Lasiseen heijasteeseen saadaan lisättyä yksi tai useampi tehosteväri. Myös nelivärikuva on mahdollinen. Sormenjäljet on poistettava tarkasti ennen asennusta.

Lisäksi Ideafixin valikoimista löytyvät ratkaisut yksilöllisesti toteutettaviin kellotauluihin ja energiaa säästäviin led-projektoreihin.

Luo kilpailuetua Ideafixin avulla - Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Ideafixin uutiskirjeen avulla saat tietoa kilpailuetua tuovista palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen kerran kuukaudessa.

bottom of page