Äänentoisto ja peittoääni

Ammattimaiset äänentoistoratkaisut ovat tärkeitä tunnelman luojia julkisissa tiloissa.

Olipa sitten kyse yksittäisistä myymälöistä, kauppakeskuksista, kuntosaleista, ravintoloista, isoista halleista tai massiivisista ulkotiloista, laadukkaat audiolaitteet ovat välttämättömiä kunnollisen äänentoiston aikaansaamiseksi.

 

Ideafix toimittaa audiolaitteita sekä niiden suunnittelu- ja asennuspalveluja kaikenlaisiin äänentoistotarpeisiin yksittäisistä kaiuttimista kokonaisvaltaisiin ja räätälöityihin audioratkaisuihin.

Ecler

Päämiehemme Eclerin valikoimista löytyy erittäin monipuoliset ratkaisut äänen prosessointiin, suoratoistoon, useiden äänialueiden hallintaan ja ulkotilojen äänentoistoon. Lisäksi Eclerin vahvistimet ovat kuuluisia luotettavuudestaan. Eclerillä on myös kattava valikoima 100V-ratkaisuja.

Peittoäänijärjestelmä

Peittoäänijärjestelmällä voidaan aktiivisesti ehkäistä häiritsevää taustamelua avotoimistoissa ja muissa avoimissa tiloissa. Tällaisissa tiloissa esimerkiksi ihmisen puheääni voi olla häiritsevän voimakas vielä jopa 25 metrin päässä.

 

Peittoäänijärjestelmällä voidaan tuottaa normaalisti täysin huomaamatonta taustaääntä. Se ehkäisee puheäänen ja muun taustamelun kuulumisen parantaen yksityisyyttä ja keskittymiskykyä.

 

Nykyaikainen peittoäänijärjestelmä säätyy automaattisesti pisteittä tarpeen mukaan. Tämä on ratkaisevasti parempi algoritmi kuin pelkästään yhden mittapisteen järjestelmä, jossa suurikin alue säätyy tämän yhden pisteen mukaan.

 

Osaan peittoäänijärjestelmän kaiuttimista voi soittaa jopa kolmea eri taustamusiikkia parantamaan viihtyvyyttä ja kaikkia hallita yksityisyyden ehdoilla.

 

Jos haluat parempaa työtehoa, niin nykyaikaisesta peittoäänijärjestelmästä on selkeää apua.

Heräsikö kysymyksiä?

Kerromme mielellämme lisää!