Uutiset Pysy ajan tasalla

Itäkeskuksen Finnkino-elokuvateatterissa on kehittynyt valaistus ja äänentoisto

Ideafix on toteuttanut Finnkino Itäkeskus -elokuvateatterin valaistuksen ja äänentoiston.

Modulaarinen Cineak Largo -elokuvasohva tarjoaa mukavuutta kotiteatteriin

Cineak Largo tarjoaa täydellistä mukavuutta, modulaarista räätälöitävyyttä ja tyylikästä mukavuutta yhdessä paketissa. Näyttävä ja tyylikkäästi muotoiltu Largo on sohvakokonaisuus, joka voidaan järjestellä monella tapaa tilan ja tarpeiden mukaan. Mukavuus ei kuitenkaan jää vain materiaaleihin ja räätälöitävyyteen, sillä Largo tarjoaa helposti säädettävät jalkatuet ja selkänojat, joiden ansiosta oikeanlainen katselu- ja lepoasento löytyvät helposti. Cineak Largo tarjoaa […]

Uutta ECLER-äänentoistoa suoraan katosta

Maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden valmistaja ECLER on laajentanut valikoimaansa uusilla IC-sarjan kattokaiuttimilla. Samalla valikoimaa on täydennetty uudella ARQIS6SBT-bassovahvistimella.

Entistä helpompaa led-valonauhaa Ideafixin valikoimasta

Ideafixin uudet 48 voltin jännitteellä toimivat erikoispitkät led-valonauhat tarjoavat entistä monipuolisempia mahdollisuuksia valaistusratkaisujen suunnitteluun. Erikoispitkät valonauhat helpottavat ja nopeuttavat asennustyötä. Se mahdollistaa entistä nopeamman toimitusajan sekä kustannustehokkaat ratkaisut.

GUIL-trussinostimilla äänentoisto ja näytöt nousevat näyttävästi korkeuksiin

Kaikenlaisiin nostimiin erikoistunut GUIL on laajentanut valikoimaansa uusilla trussinostimilla. Niiden avulla nousevat erilaiset äänentoisto- ja näyttöratkaisut haluttuun korkeuteen helposti ja turvallisesti.

ECLER julkaisi valikoiman ääniprojektoreita julkisten tilojen äänentoistoon

Maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden valmistaja ECLER on tuonut myyntiin uuden valikoiman ääniprojektoreita julkisten tilojen äänentoistoon.

GRIVEN nanoPARADE on kompakti led-valoprofiili

GRIVEN nanoPARADE on erittäin kompakti alumiininen lineaariprofiili, joka on saatavana useilla eri led-valoilla (RGB, kylmä valkoinen, lämmin valkoinen, dynaaminen valkoinen).

ECLER julkaisi WPa-audiopaneelien tuoteperheen

Maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden valmistaja ECLER on julkaissut kokonaisen seinään kiinnitettävien WPa-audiopaneelien tuoteperheen.

ECLER julkaisi uusia tuotteita julkisten tilojen äänentoistoon

Maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden valmistaja ECLER on julkaissut uusia tuotteita julkisten tilojen äänentoistoon.

Ideafixilta led-valonauhaa Janakkalan paloasemalle

Janakkalan paloaseman harjoitustorniin sijoitettu Juha Rouhikosken HEHKU-valotaideteos kunnioittaa pelastushenkilökunnan rohkeutta ja urheutta.