Tuotteet

Huippumerkit, alansa huipulta

Ecler

Kaleidescape

Procella Audio

LogiSon

Acurus

Xilica

D-Box

Griven

Cineak

Ideafixin edustukset keskittyvät tuotteisiin, joilla ratkaisemme ongelmasi. Tärkeimpien tuotteiden oma maahantuonti ilman väliportaita suoraan valmistajilta varmistaa viimeisimmän tuotetiedon, tuotekoulutukset, parhaat hinnat ja toimivan ylläpidon.

Myös tuotteiden personointi onnistuu!

Tärkeimmät päämiehemme ovat:

Ecler

Ecler on maailman johtavia ammattikäyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden valmistajia. Vuonna 1965 perustetun Eclerin tuotteita on käytössä lukemattomissa paikoissa yli 50 eri maassa. Eclerin tavoitteena on suunnitella ja valmistaa innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat ensiluokkaista äänentoistoa. Äänenlaadun ohella etusijalla ovat asentamisen ja käytön helppous sekä luontoa säästävä energiatehokkuus. Lisätietoja osoitteessa www.ecler.com.

Xilica

Kanadalainen Xilica on merkittävä ammattikäyttöön tarkoitettujen DSP-audiojärjestelmien ja huippuluokan ääniohjaimien kehittäjä. Lisätietoja osoitteessa www.xilica.com.

Griven

Italialainen GRIVEN on yksi maailman johtavista arkkitehtonisten valaistusmarkkinoiden valmistajista. Laaja valikoima laadukkaita, luotettavia ja täysin säänkestäviä valoratkaisuja takaa, että alan ammattilaisilla on aina käytettävissään innovatiivisimmat tuotteet. GRIVEN on ottanut energiatehokkaan led-teknologian käyttöön valaisimissaan jo vuonna 2001. Lisätietoja osoitteessa www.griven.com.

Kaleidescape

Kaleidescape on elokuvakokemus vailla vertaa. Yhtiö tunnetaan lujasta omistautumisestaan laatuun, innovaatioon, asiakaspalveluun ja ainutlaatuiseen elokuvapalvelinarkkitehtuuriin. Kalifornialaisen Kaleidescapen elokuvajärjestelmiä on asennettu hienoimpiin koteihin ja risteilijöihin ympäri maailman. Yhtiö myös ylläpitää yhtä suurimmista ja täydellisimmistä elokuva- ja musiikkitietokannoista.Lisätietoja osoitteessa www.kaleidescape.com.

D-BOX

D-BOX suunnittelee, valmistaa ja markkinoi viihde- ja teollisuusmarkkinoille suunnattuja huippuluokan liikejärjestelmiä. Näitä ovat muun muassa kotiteattereihin soveltuvat sähköisesti säädettävät ja liikevasteen antavat elokuvatuolit. Lisätietoja osoitteessa www.d-box.com.

Acurus

Acurus tarjoaa huipputason äänentoistoa, kaunista esteettisyyttä ja lujan kestävyyden. Acurus-audiotuotteille on ominaista korkea suorituskyky, autenttinen äänentoisto, moderni ja laadukas muotoilu sekä intuitiivinen hallinta. Lisätietoja osoitteessa www.acurusav.com.

Procella Audio

Procella Audio on ammattikäyttöön, korkealaatuisiin kotiteattereihin sekä pieniin ja keskisuuriin elokuvateattereihin sopivien laadukkaiden monikanavakaiuttimien valmistaja. Lisätietoja osoitteessa www.procella.audio.

LogiSon

LogiSon on huipputason peittoäänijärjestelmien kehittäjä ja valmistaja. Se on kehittänyt maailman ensimmäisen verkkopohjaisen peittoääni-, kuulutus- ja musiikkijärjestelmän, LogiSon Acoustic Networkin. Lisätietoja osoitteessa www.logison.com.

Cineak

Cineak perustettiin vuonna 1999 vastauksena massatuotetuille, ankeille, epämukaville ja vain rajoitetusti saatavilla oleville kotiteatteri-istuimille. Siitä lähtien Cineak on mullistanut ylellisen istumiskokemuksen tuomalla mukaan intohimonsa laadukkailla materiaalivalinnoilla, miellyttävällä muotoilulla, teknologialla, hyvällä palvelulla ja yksityiskohdat huomioiden. Jokainen istuimemme on tarkkaan suunniteltu ja käsintehty Belgiassa parhaita ja laadukkaimpia valmistusmateriaaleja hyödyntäen. Lisätietoja osoitteessa http://www.cineak.com/.